Marc Herremans

Triatleet en spreker - MH Motivational

Marc Herremans is een van de bekendste Belgische triatleten die deelnam aan verschillende wedstrijden van IRONMAN. In 2002 belandde hij na een trainingsongeval in een rolstoel, maar vol overtuiging zette hij zijn sportcarrière verder. In 2003 startte Herremans de vzw To Walk Again die onderzoekt doet naar ruggenmergletsels en die mensen met een fysieke beperking via sport en beweging ondersteunt en revalidatie op maat aanbiedt. Sinds 2007 is hij trainer van andere topsporters. (foto @intervista.be)

Lees meer

Donderdag 25.02.2021
09:40

Een tegenslag als kans om terug te vechten

Marc Herremans vertelt zijn authentieke levensverhaal als sporter, avonturier en vader. Een verhaal van – letterlijk – vallen en opstaan, waarmee hij toont hoe veranderingen creativiteit en uitdaging stimuleren en hoe je met een duidelijk doel voor ogen elke tegenslag kan omzetten in een kans.

In 2003 richtte hij de vzw To Walk Again op die mensen met een fysieke beperking opnieuw maximaal wil laten genieten van hun eigen kunnen. En dat kan je alleen maar realiseren als steden en gemeenten toegankelijk en veilig voor iedereen zijn. Herremans wil lokale overheden dan ook overtuigen om hier actief in te investeren, want enkel samen kunnen we stappen vooruit zetten.

We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie